Nieuwtjes over Altebasso

Verrassende Opendeur in CVST


Gepost op 16 april 2016 om 23:48


Onlangs gingen de deuren van onze lokalen wagenwijd open voor het grote publiek. Deze bevinden zich in de gebouwen van het Oud Atheneum te Sint-Truiden. Altebasso was één van de eerste verenigingen die hier zijn intrek nam in 1996. Toen heette onze zanggroep nog ‘Hesbania’.

Tijdens deze Opendeur, waarmee ze het 20 jarig bestaan van de vzw CVST ( Centrum voor Verenigingen Sint-Truiden ) willen vieren, zijn wij ook een kijkje gaan nemen bij de andere verenigingen in ons gebouw, onze zogenaamde geburen. Onze kennis hierover was nl. erg beperkt, zelfs nihil. Groot was dan ook onze verbazing over de enorme diversiteit van de andere verenigingen. We maakten kennis met het Nicaragua Comité, genoten van de klanken van het Gregoriuskoor, zagen jonge gasten van ’t Netwerkske gamen met elkaar, hebben gedanst met Pierlala, lieten foto’s nemen door Renovat, kregen bezoek van naaisters van ‘Onder één Vingerhoedje’, èn ook van de burgemeester!

We kunnen wel stellen dat op deze manier de samenhorigheid tussen de verenigingen vergroot is. Het was alleszins erg verrijkend om met onze buren kennis te maken!

Niet te missen

Social media

Sponsor: Servaeshoeve